2017 Kampioensclubmatch NSC, winnaar Kaipo.

Onze Kaipo heeft de kampioensclubmatch 2017 gewonnen.

Vanaf 1980 zijn we de trotse eigenaren van de Samojeed, welke door de fam. Kabel van de beroemde Samoya kennel aan ons gegund werd. 
We wisten uiteraard dat 11 juni de kampioensclubmatch gehouden zou worden en besloten om beide jonge teefjes ( Jaylin en Kaipo) in te schrijven in de fokkersklasse.

Onze Kaipo is een teefje van pas 9 maanden, niet gehinderd door enige ervaring in het show gebeuren. Sterker nog, ze heeft nooit ringtraining of cursussen gevolgd. We stonden op het standpunt dat er zonder inschrijvingen geen show gehouden kon worden, dus gingen zonder enige verwachting richting Utrecht. Zoals gemeld stonden onze Sammy’s ingeschreven in de fokkersklasse. 
De uitslag was meteen verrassend, 1e werd Kaipo en 3e werd Jaylin. Hierna de open klasse/jeugdklasse, weer was Kaipo nr. 1. Onze dag kon niet meer stuk, ze is pas 9 maanden. We wisten niet waar dit ging eindigen, waren helemaal beduusd.

Hierna moesten Greet en Kaipo voor het CAC tegen de beste reu. 
Opnieuw met een fantastisch resultaat. Als liefhebber/fokker is dit de kroon op onze passie voor de Samojeed.

Kaipo onze Superkampioen NSC 2017